Creem amb les emocions

El poder de la idea a la realitat

Des de l’Agència també produïm continguts audiovisuals. Si necessites un vídeo corporatiu per la teva empresa, o bé, publicitar-te a través d’un spot publicitari tant per televisió, web o xarxes.

lorem ipsum lorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsumlorem ipsum

En què podem ajudar-te

Vídeo corporatiu

Spot publicitari

Edició de vídeo

Streamings

Congressos on-line

Logotips animats

Beneficis de treballar amb nosaltres

com serà la teva futura web?

procés

pre-producció

Primer pas, necessari i molt important

T’hem de conèixer bé, saber quines són les teves preferències i les teves necessitats. Amb el nostre qüestionari podrem començar ja a definir les primeres passes del projecte. 

producció

El que ens has trasmés en el briefing ens permet començar a treballar

Ja et presentem l’estructura i l’estètica de la teva nova web. Tenim definits quins continguts ens has d’aportar i les imatges que farem servir. Si a més hem creat la identitat corporativa, en aquest punt ja pots anar veient com queda tot enllaçat. I per descomptat, modificar o adaptar allò que creguis convenient.

post-producció

Enhorabona!! Ja estem en situació de pujar la teva web a Internet

No t’enganyarem, el procés és complex. Moltes coses a pensar, moltes a definir, però la nostra experiència t’acompanyarà en tot el camí. I el resultat final farà que tot hagi valgut l’esforç.

resultat final

la teva web

Moderna, actual i dinàmica

Treballem molt còmodes amb WordPress i WooCommerce per les botigues online. Tindràs eines addicionals i potents que et permetran una gran qualitat i excel·lents resultats

DISSENY I PRESTACIONS

No et preocupis de res, ho tenim tot previst

La teva web es podrà veure en tots els dispositius, te la deixarem preparada amb accions SEO i tindràs accés a gestionar els continguts i sabràs en tot moment quantes visites tens i que fan quan et visiten.

sempre a punt i en funcionament

El manteniment és molt important

Una web és un lloc viu, s’ha d’actualitzar i mantenir en ple rendiment. Amb nosaltres, podràs oblidar-te d’actualitzacions i neteja de malware. Mantindrem la teva web sempre en perfectes condicions gràcies als nostres serveis de manteniment.