BLACK FRIDAY

SUPER OFERTA

Del 25 al 30 de novembre

Us oferim un 30% de descompte en tots els nostres serveis!
Aprofita aquesta OPORTUNITAT i disfruta de tots ELS SERVEIS que t’oferim a tu i al teu negoci.

QUÈ NECESSITES?

  • una web?
  • un logo?
  • vols un catàleg o la creació d’un portfoli?

Segur que més d’un cop has pensat que has d’actualitzar la teva Web però mai acabes de decidir-te.  T’agradaria poder afegir els nous productes, actualitzar les imatges…donar-li un aire més actual. Però penses que és complicat i que ara no tóca!.

Doncs aprofita aquesta setmana i contracta’ns. Agafa el teu bonus, truca’ns i si comencem abans del 31 de desembre de 2019 tindràs un 30% de descompte directa al preu habitual. 

                                                                                                     Vols dir que no val la pena aprofitar-ho??

I ja posats…què hi ha d’aquell catàleg que vas fer fa anys i que tampoc està actualitzat?, segur que al 2020 en necessitaras més i estaria bé tenir-ne amb un disseny més modern i potser més en sintonia amb el que ara comercialitza la teva empresa.  

A L’Agència Grup tenim experiència en la realització de portfolis i presentacions d’empresa. Els nostres dissenys t’impactaran segur, però el més important…als teus clients també!!

Aprofita aquesta setmana, només del 25 al 30 de novembre, tots els serveis que contractis amb nosaltres i comencem a treballar-los abans del 31 de desembre de 2019 estàn al 30% de descompte!!!

                                                                                              Recorda: quan pensis en marketing, nosaltres som la teva agència.

 

No t’ho pensis més. Agafa ara el teu bonus i ràpidament ens posarem en contacte amb tu per començar a treballar junts!!!