Operació Bikini 2019

A L’Agència Grup ens hem posat a pensar quina podia ser la nostra campanya per la temporada d’estiu. No és que vulguem sensibilitzar a ningú amb l’estètica de xiringuito i platja, però creiem que el tema de posar-nos a punt de cara a presentar la nostra millor imatge per lluïr palmito, era un guiny simpàtic a la idea de donar-li un nou aire a la teva Web o, ajudar-te a decidir-te ja per obrir-te al món digital.

Ja sabem que, per molts, decidir obrir una web pot ser un tràngol difícil, per això nosaltres et proposem que aquest procés tan important sigui ràpid, àgil i engrescador. Sí, perquè no fer-ho també divertit? Només amb dues setmanes tindràs la teva Web penjada si et deixes guiar per el nostre equip.

Segueix llegint, que t’ho expliquem ben detalladament. I quan acabis de llegir, no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres i comencem ja mateix!!

La nostra Campanya, activa des del 01 de juny fins al 31 d’agost de 2019 està pensada per preparar la teva imatge digital i fer un fort llançament de cara a l’últim trimestre de l’any.

Hem ideat una manera original d’obtenir una Web moderna, eficaç i útil per la teva empresa.

                                                                              

                                                   

                                                  Benvingut a l’estiu 2019!

 

Per al teu projecte proposem:

Compromís proposta

L’Agència Grup està doblement compromesa amb totes les PIMES. Per això, puntualment llancem campanyes molt interessants de cara a obtenir els nostres serveis amb un cost reduït i de còmode pagament.

Motivats per aquest compromís, tant personal com professional, aquesta campanya et permet gaudir en dues/tres setmanes d’una nova Web Corporativa o millorar i actualitzar la que ja tens sense que et sigui una molèstia pressupostària. 

                                                                                               Quin Pla és el teu?, entra i explican’s una mica més.