la importancia del manteniment web

ja tinc la meva web...
i ara què?

Enhorabona, la web està en línia. Tot acabat!…segur?. Una web has d’entendre-la com un “element viu”. El seu desenvolupament ha significat l’adequació de connectors, elements addicionals que permeten un ple funcionament, petits accessoris que faran que el teu web funcioni a la perfecció. Però això, no és “instal·lat i m’oblido”. Existiran actualitzacions d’aquestes eines, es llançaran noves funcionalitats, s’actualitzaran noves versions. Pot arribar un dia, en què el teu web no sigui visible, estigui desactualizat (i no ens referim a res visual o estètic) o el pitjor… sigui més fàcil que rebi atacs i, per tant, caigui del tot.

Què obtindras amb el nostre servei de manteniment?

Themes i plugins actualitzats

Velocitat de càrrega. Optimització del WPO

Monitorització de caigudes web i control del servidor

Seguretat a la web, menys vulnerabilitats i atacs externs

Correcció d'errors després d'una actualització

Què no es considera manteniment web

Noves pàgines o seccions a la web

insertar un slider o una galeria nova

Eines de pagament no funcionals o obsoletes

Actualitzar o canviar imatges o recursos visuals

Instalar i configurar noves utilitats

Tot el que no sigui manteniment contractat

Beneficis de treballar amb nosaltres

¿quins beneficis obtens?

amb wordpress és fàcil actualizar

Un botonet i WordPress s’actualitza sol, també els plugins. Fàcil!

Clar que pot ser fàcil, però és com tot, una vegada actualitzes et pots trobar amb diversos problemes. Hi ha funcionalitats que entren en conflicte en actualitzar, alguns plugins si els actualitzes es trenquen, poden existir noves funcions o vulnerabilitats que si no ets expert no tens perquè conèixer…No és una ciència exacta. Per això, és millor deixar-ho en mans de professionals.

Ho necessites si

No et compliquis, deixa que nosaltres ens encarreguem de tenir la teva web òptima

Si t’hem fet el teu web, t’oferirem una quota de manteniment molt ajustada però que et permetrà tenir a ple rendiment tot el desenvolupat recentment.

També, si faràs modificacions a una web ja existent, o necessites arreglar alguns problemes que se’t presenten en el teu web, o realment, vols oblidar-te per complet de tot el que fa referència al teu web, en funcionament normal.

Quant costarà aquest manteniment?

Depen…

Tenim quotes bàsiques, ajustades perquè no et signifiqui un cost elevat. Amb aquestes quotes disposaràs d’actualitzacions bàsiques i revisions sobre seguretat i velocitat. Però, depenent de la grandària de la web o del tipus d’usabilitat que necessitis, podem adaptar-nos a una quota que inclogui més accions o solucions. Deixa que estudiem el teu cas i et pressupostarem la millor opció per al teu web. Et recomanarem el precís i, a més, disposaràs d’un contracte en el qual podràs veure què entra exactament i què no en la teva modalitat contractada. Sense sorpreses ni malentesos. A tu no t’agraden, a nosaltres tampoc.