Els valors de la teva empresa

identitat corporativa

Et preocupa que els serveis i els productes que ofereixes al mercat estiguin ben considerats i siguin reconeguts.

Per això fas el que fas i intentes cada dia fer-ho millor.

També saps que és important que la imatge que percep el teu públic vagi en línia amb la qualitat dels teus productes o amb l’eficàcia dels teus serveis.

El procés de crear la teva identitat corporativa és complex i inclou molts aspectes, tant tangibles com intangibles.

Creus que la teva imatge transmet també els teus valors, la teva filosofia i la forma en què participes en el mercat?

Perquè no treballar sobre això exactament igual que ho fas amb el desenvolupament de la teva empresa?

Saps la frase aquella de què val més una imatge que mil paraules?, o la de què la primera impressió és la que compta?. Doncs no cal dir-te res més.

Fes un pas més i esbrina com obtenir una identitat corporativa que t’ajudi a llançar la teva marca o a posicionar-te com a referent dins del teu sector. Nosaltres farem que el procés sigui fàcil, interessant i profitós.

En què podem ajudar-te

Branding (identitat corporativa)

Packaging

Flyers

Elements publicitaris

Gadgets

Beneficis de treballar amb nosaltres

crear una identitat corporativa

procés

Briefing

Primer pas, necessari i molt important

T’hem de conèixer bé, saber quines són les teves preferències i les teves necessitats. Amb el nostre qüestionari podrem començar ja a definir les primeres passes del projecte. 

esbós i primeres propostes

El que ens has trasmés en el briefing ens permet començar a treballar

Gràcies a la informació que em extret del briefing estem preparats per presentar-te propostes de tipografia, colors i elements varis que ajudaran a construir la teva marca. Junts treballarem perque aquesta, sigui coherent, impacti i tingui força.  Et presentarem dues propostes com a mínim  i la teva feina serà escollir la que més et representi (spolier: la primera que et colpi el cor, és la bona)

Brand book

Tota la teva identitat en un llibre d’estil

Tindras tot ben definit i organitzat. Sabràs el perquè de la teva identitat i els elements que la conformen. Gamma cromàtica, tipus d’arxius, com aplicar cada cosa i en quin moment. El brand book és la biblia de la teva marca. 

resultat final

identitat corporativa

Qui ets, com ets i com vols que et percebin

Ja disposes dels trets que et defineixen i que estan alineats amb la filosofia, la cultura i la identitat de la teva empresa. Això fa que els teus clients et reconeguin i t’associïn, prenent una part pel tot. Et dóna reputació i et distingeix de la teva competència.

on aplicar-la

Què has de fer amb ella

La identitat es reflecteix en la pàgina web, tota la papereria gràfica, en les presentacions, en el producte que vens i en el disseny del teu lloc de treball. L’estètica, els atributs reflecteixen el que som (o el que volem ser) i a com ens veuen els nostres clients (o com ens agradaria que ens veiessin).

usa-la a tot arreu

La publicitat no té perquè ser cara

Un cop tens clar qui ets i com vols que se’t reconegui vés més enllà. Decideix accions que arribin als teus potencials clients, pensa en com pots fer que la teva marca sigui cada cop més reconeguda. Inverteix en publicitat, detecta quines estratègies faran que la teva marca arribi més lluny.