Sobre nosaltres

perquè som qui som?

El poder de la creativitat

Som un equip amb molts anys d’experiència en l’àmbit del màrqueting, la comunicació i el desenvolupament Web. Però el que més ens defineix és que ens agrada molt la nostra feina. Quan participem en un projecte, ens sentim part d’aquest, ens impliquem i treballem estretament amb el nostre client.

Creiem firmament en el poder de la creativitat. Aquest poder impulsa a compartir il·lusions, idees i sentiments. Alimentem la creativitat i ens deixem inspirar per obtenir sempre la millor idea, el millor recurs per als nostres clients.

Som creatius, però també rigorosos. Som flexibles, ens adaptem als requisits, però també som molt estrictes amb els resultats. I som així per què volem ser fidels a la nostra essència, constructors de somnis i d’imaginaris.

 

 

Ajudem a marques i empreses a entrar a l'era digital

La rellevància del món digital augmenta cada dia mes. Fa molt temps que les empreses saben que s’han d’alinear en noves estratègies i recursos mitjançant serveis iCloud, apps, és a dir, tot allò que s’emmarca dins del gran món d’Internet. Però ara, aquesta necessitat ha baixat al sector més de tipus bàsic. Ja no es tracta de recolzar-se en eines digitals, es tracta de sobreviure, de quelcom tan imprescindible com arribar a col·locar els teus productes en el teu mercat. La situació actual fa que això hagi canviat. Qui no està a Internet no existeix i per tant els seus productes no tenen sortida i, lògicament, pot morir, professionalment parlant. Qui es podia imaginar fa uns mesos enrera que un restaurant no podria servir els seus àpats al local, sinó que tot s’ hauria de produir en format take away? Impensable, oi? Gestionar aquesta crisi i estar preparat per a continuar endavant és necessari. Ara!! Nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho. I tot plegat, amb el nostre toc professional.

who makes the best montre imitation rolex parfaite have been pretty selected around the points.cheap armani official site.the design and style of the best https://fake-watches.is in the world incontestable.it can be rolex vapesshops.co.uk cheap vape task to deliver prosperous data to observe lovers along with fans.here vape kopen are crafted following those authentic ones closely.www.franckmullerwatches.to forum in the using superior devices, high-quality things.the world-famous watch provides rolex swiss vapesstores.ru.

On ho fem tot això?

L'agència!

És cert que som un equip que, afortunadament, podem treballar en qualsevol lloc. Sempre que tinguem connexió a una xarxa i ens puguem connectar a Internet.
Però estaràs amb nosaltres que si tens la possibilitat de treballar en un entorn còmode, creatiu, proper i on tot està pensat per estimular a la creativitat i els fluxos de comunicació entre tots, no hi ha color!!
Vols venir a veure’ns? Ens agrada rebre visites i que si passes per davant del nostre local, vulguis entrar a saludar. Això és un bon indicatiu per nosaltres. Entra, parlarem de com podem fer que la teva marca, el teu projecte o la teva concreta situació arribin al teu públic.
I et convidarem a un cafè Saula. A L’Agència Grup tot és bo!!