Quiches & Gou

Aquest és un projecte al qual hi tenim força estima. Un dia, el seu ideòleg i emprenedor, va entrar al despatx i ens va dir: Tinc una idea al cap, us l’haig d’explicar i si ens agradem, m’hauríeu de fer la identitat corporativa.

Aquests mesos que han passat hem vist com el nostre client anava forjant un gran projecte que, tot i les dificultats existents, ha vist la llum. Un gran emprenedor, una gran idea i un branding a l’alçada. Molts èxits Gou!!!!

Client

Obrador de quiches artesanals fetes amb amor

TIPUS

Branding i desenvolupament Web

Data

Octubre 2020

el nostre enfocament

El client ens va omplir un briefing que per si mateix era una petita història, plena de sentiment on ens va detallar el perquè de tot i el com. Ràpidament vam tenir clar que el projecte tenia ànima i vam decidir que el nom pel qual se’l coneix havia de formar part del naming. Així el Gou, es convertia en l’alma mater de la identitat.

Els colors havien d’evocar la serenor i també la fortalesa de qui comença de zero. I tot plegat, acompanyat per les potents fotografies de les seves obres d’art culinari.

Una part d’aquest briefing va sortir tal qual com a escrit dins de la web, perquè no hi havia millor forma d’explicar-ho que en les mateixes paraules del nostre client.

Estem molt contents del resultat final. Creiem que hem pogut transmetre visualment l’esperit i l’ànima d’un gran projecte.