quan un nom pot crear conflictes

La missió

L’empresa VOXInac, funcionava molt bé, donant serveis i solucions telefòniques des de feia vint anys. El nostre client, però, necessitava una actualització de la seva marca corporativa i, sobretot, un nom nou que li permetés treballar amb la mateixa eficàcia i solvència de sempre i que no tingués connotacions complexes. Res més a dir. Ens vam prendre amb molt de rigor dos punts importants: no perdre l’essència d’una marca rellevant en el sector i donar-li un aire més actualitzat.

Client

Inac Solutions

tipus

Naming & Restyling

La nostra Proposta

Analitzant la competència, vàrem buscar el factor diferenciador per potenciar-lo. La línia gràfica proposada, per tant, contempla trets importants com la tipografia, una gamma cromàtica estudiada i una composició del logo, basada en la llei de la proximitat i que aposta per agrupar les formes simples properes com a un únic element.

Un cop se’ns accepta la línia gràfica i el nom, preparem la nova web per acabar de completar el projecte de restyling complet.

La nova web té una estructura clara, neta i de fàcil navegació. Hem incorporat també la intranet del client des del seu propi servidor.